Cel mai bun mijloc de transport din oraș

Totul despre acest vehicul premium din gama Urban Mobility este conceput pentru a face transportul urban simplu, ușor și plăcut. Roțile frontale duble cu înclinare oferă o aderență suplimentară pentru viraje line, iar direcția ușoară și dimensiunile înguste îi permit să se strecoare pe străzile aglomerate.

De fiecare dată când oprești, sistemul automat de blocare a înclinării este binevenit – iar atunci când semaforul devine verde, motorul BLUE CORE de 300 cmc cu răspuns rapid îți permite să ajungi la destinație într-un timp record. Cu o caroserie elegantă superbă și o specificație de top în clasa sa, modelul Tricity 300 este cel mai bun mijloc de transport din oraș. * Se pot aplica limitări și restricții în funcție de țară, în conformitate cu legislația locală în vigoare.

XMAX 400 Tech MAX. Fii agil.

Echiparea specială include o șa confort și suporturi din aluminiu pentru picioare, precum și proiecții interioare moderne, din piele. Și, pentru a sublinia caracterul premium și specificațiile înalte ale acestui scuter sport, este disponibil în culoarea îndrăzneață și ultramodernă Tech Kamo.

Bazat pe ADN-ul pur al MAX, XMAX 400 Tech MAX îți oferă performanță dinamică, completată de confort din plin și agilitate excepțională la fiecare deplasare. Cu spațiul de depozitare generos, specificațiile de cel mai înalt nivel în categoria sa și calitatea fără egal, acest scuter sport este nimic mai puțin decât… MAX!

Este rândul tău

Motorul CP2 cu tehnologie cu manetoane decalate produce un val de cuplu liniar prin gama de turații pentru o accelerație remarcabilă în fiecare treaptă de viteză, iar șasiul compact și suspensia reglabilă sunt construite pentru a tăia rapid și precis toate curbele.

CaroseriaCarenajul aerodinamic al generației următoare, cu faruri duble cu LED și lumini de poziție oblice agresive, consolidează designul modern al motocicletei și, cu un aspect puternic și o ergonomie pentru distanțe lungi, ghidonul mai larg și parbrizul reglabil, acest nou model versatil de categorie mijlocie este întotdeauna pregătit pentru următoarea călătorie. Noul Tracer 700: Este rândul tău.

Orizontul îţi aparţine.

Acţionată de un motor în 2 cilindri, cu cuplu ridicat de 689 cm3 şi de o transmisie specială optimizată care îi conferă echilibrul ideal între putere şi control, această motocicletă de aventură, proiectată pentru distanţe lungi, în tradiţia motocicletelor de raliu, este capabilă să facă faţă unor condiţii de drum variate, de la pământ până la asfalt.

Cadrul tubular compact şi carenajul suplu îi conferă agilitate maximă, atât atunci când o conduci în picioare, cât şi din poziţia şezut – iar suspensia şi roţile cu spiţe proiectate pentru drum lung îţi permit să ajungi oriunde doreşti. Fă plinul şi porneşte la drum. Orizontul îţi aparţine.

Close Menu
×
×

Cart